Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11758
Назва: | Управління конкурентоспроможністю підприємства на ринку виноробної продукції |
Інші назви: | Managing the competitiveness of enterprise in the wine market |
Автори: | Павленко, В.О. |
Дата публікації: | 2020 |
Ключові слова: | управління конкурентоспроможністю онкурентоспроможність підприємства фінансово-господарська діяльність аналіз ринку виноробна галузь оцінка конкурентоспроможності competitiveness management enterprise competitiveness financial and economic activity market analysis wine industry competitiveness assessment |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможністю підприємства, методичні підходи щодо оцінювання конкурентоспроможності підприємства та основні показники конкурентоспроможності підприємства.
Проаналізовано фінансово-господарська діяльність підприємства ПрАТ «Виноградар», аналіз ринку виноробної галузі та проведено оцінку конкурентоспроможності підприємства The work deals with the theoretical aspects of enterprise competitiveness management, methodological approaches to assessing the competitiveness of the enterprise and the main indicators of enterprise competitiveness. Author analyses the financial and economic activity of the Private joint stock company "Vynohradar", and the competitiveness of the enterprise was assessed. It is proposed to improve the efficiency of sales activities, namely to open points of sale of the company's products in grocery stores |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11758 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Павленко В.О. Кваліфікаційна робота.pdf | 463,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Павленко В.О. Реферат.pdf | 284,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.