Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11762
Title: | Цільові орієнтири підприємств готельно-ресторанного бізнесу в контексті управління вартістю |
Other Titles: | Targets of the hotel and restaurant business enterprises in the context of cost management |
Authors: | Сментина, Н.В. Дрожжин, О. Smentyna, N. Drozhzhyn, O. |
Citation: | Дрожжин О. А. Цільові орієнтири підприємств готельно-ресторанного бізнесу в контексті управління вартістю / Н. В. Сментина, О. А. Дрожжин // Науковий вісник Одеського національного економічного університету. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2019. – № 1 (264). – С. 36-48. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
DOI: | DOI: 10.32680/2409-9260-2019-1-264-36-48 |
Keywords: | стоимость управление стоимостью отельно-ресторанный бизнес факторы стоимости направления цели cost cost management hotel and restaurant business cost factors directions goals стаття |
Abstract: | У статті розглянуто особливості управління підприємством на базі вартості. Зосереджена увага на вартісному мисленні менеджера та орієнтації управління не на максимізації поточних і чітко прорахованих на найближчий період прибутків, а на формуванні передумов для значно більших прибутків у більш віддаленому майбутньому, а також на необхідності прийняття управлінських рішень, які сприяють не тільки посиленню поточної бізнес-моделі підприємства, а спрямовані на його сталий розвиток. The article deals with the features of enterprise management on the value-based basis. The attention is focused on the value-based manager's thinking and management orientation not on maximizing of current and clearly calculated incomes for the next period, but on shaping the prerequisites for much larger revenues in the more distant future, as well as the need for managerial decisions that contribute not only to strengthening of the enterprise current business model, but aimed at its sustainable development. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11762 |
Other Identifiers: | УДК 338.3 (65) JEL Classification: G 310; L 830 |
Appears in Collections: | Кафедра економіки, права та управління бізнесом № 1 (264) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Цільові орієнтири підприємств готельно-ресторанного бізнесу в контексті управління вартістю.pdf | 478,08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.