Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11772
Title: Управління витратами на підприємстві громадського харчування
Other Titles: Cost Management at the catering company
Authors: Філіна, О.А.
Issue Date: 2020
Keywords: ресторанне господарство
управління витратами
бережливе виробництво
собівартість
інноваційний метод
restaurant business
cost management
lean production
cost
innovative method
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління витратами підприємства. Проаналізовано основні тенденції розвитку ринку ресторанного господарства, фінансово-господарську діяльність підприємства ресторан «У Карася». Запропоновано заходи зі зниження витрат, а саме інноваційні методи бережливого виробництва еко-упаковки
The paper considers the theoretical aspects of enterprise cost management. The main tendencies of development of the market of restaurant economy, financial and economic activity of the enterprise restaurant "U Karasya" are analyzed.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11772
Appears in Collections:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Філіна О.А. Кваліфікаційна робота.pdf297,62 kBAdobe PDFView/Open
Філіна О.А. Реферат...pdf474,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.