Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11772
Назва: Управління витратами на підприємстві громадського харчування
Інші назви: Cost Management at the catering company
Автори: Філіна, О.А.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: ресторанне господарство
управління витратами
бережливе виробництво
собівартість
інноваційний метод
restaurant business
cost management
lean production
cost
innovative method
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління витратами підприємства. Проаналізовано основні тенденції розвитку ринку ресторанного господарства, фінансово-господарську діяльність підприємства ресторан «У Карася». Запропоновано заходи зі зниження витрат, а саме інноваційні методи бережливого виробництва еко-упаковки
The paper considers the theoretical aspects of enterprise cost management. The main tendencies of development of the market of restaurant economy, financial and economic activity of the enterprise restaurant "U Karasya" are analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11772
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Філіна О.А. Кваліфікаційна робота.pdf297,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Філіна О.А. Реферат...pdf474,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.