Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11772
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФіліна, О.А.-
dc.date.accessioned2020-11-05T13:14:16Z-
dc.date.available2020-11-05T13:14:16Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11772-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління витратами підприємства. Проаналізовано основні тенденції розвитку ринку ресторанного господарства, фінансово-господарську діяльність підприємства ресторан «У Карася». Запропоновано заходи зі зниження витрат, а саме інноваційні методи бережливого виробництва еко-упаковкиen_US
dc.description.abstractThe paper considers the theoretical aspects of enterprise cost management. The main tendencies of development of the market of restaurant economy, financial and economic activity of the enterprise restaurant "U Karasya" are analyzed.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectуправління витратамиen_US
dc.subjectбережливе виробництвоen_US
dc.subjectсобівартістьen_US
dc.subjectінноваційний методen_US
dc.subjectrestaurant business-
dc.subjectcost management-
dc.subjectlean production-
dc.subjectcost-
dc.subjectinnovative method-
dc.titleУправління витратами на підприємстві громадського харчуванняen_US
dc.title.alternativeCost Management at the catering companyen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Філіна О.А. Кваліфікаційна робота.pdf297,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Філіна О.А. Реферат...pdf474,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.