Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11779
Title: Економічне обґрунтування проекту створення підприємства у сфері ресторанного господарства (на прикладі караоке бару)
Other Titles: Economic justification of the project of creation of a restaurant industry enterprise (on the example of a karaoke bar)
Authors: Бабій, І.А.
Issue Date: 2020
Keywords: ресторанне господарство
організаційно-правова форма
податки
стартові витрати
поточні витрати
прибуток
грошовий потік
рентабельність
ризик
restaurant business
legal form
taxes
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні аспекти відкриття власної справи у сфері ресторанного бізнесу, умови організації та здійснення підприємницької діяльності. Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу, попит та пропозиції на даному сегменті ринку, оцінка конкурентних переваг, стартові та поточні витрати на функціонування підприємства, прибуток від реалізації, показники економічної ефективності та виникнення можливих ризиків. Запропоновано створення караоке-бару в місті Одеси.
The work deals with the theoretical aspects of opening your own business in the field of restaurant business, conditions for organizing and conducting business activities. Author analysis the trends of the restaurant business development, supply and demand in this segment of the market, the assessment of competitive advantages, start-up and running costs for the operation of the enterprise, profit from sales, indicators of economic efficiency and the occurrence of possible risks.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11779
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бабій І.А. Кваліфікаційна робота.pdf639,82 kBAdobe PDFView/Open
Бабій І.А. Реферат.pdf316,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.