Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11779
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бабій, І.А. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-10T09:34:53Z | - |
dc.date.available | 2020-11-10T09:34:53Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11779 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти відкриття власної справи у сфері ресторанного бізнесу, умови організації та здійснення підприємницької діяльності. Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу, попит та пропозиції на даному сегменті ринку, оцінка конкурентних переваг, стартові та поточні витрати на функціонування підприємства, прибуток від реалізації, показники економічної ефективності та виникнення можливих ризиків. Запропоновано створення караоке-бару в місті Одеси. | en_US |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical aspects of opening your own business in the field of restaurant business, conditions for organizing and conducting business activities. Author analysis the trends of the restaurant business development, supply and demand in this segment of the market, the assessment of competitive advantages, start-up and running costs for the operation of the enterprise, profit from sales, indicators of economic efficiency and the occurrence of possible risks. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | організаційно-правова форма | en_US |
dc.subject | податки | en_US |
dc.subject | стартові витрати | en_US |
dc.subject | поточні витрати | en_US |
dc.subject | прибуток | en_US |
dc.subject | грошовий потік | en_US |
dc.subject | рентабельність | en_US |
dc.subject | ризик | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | legal form | en_US |
dc.subject | taxes | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення підприємства у сфері ресторанного господарства (на прикладі караоке бару) | en_US |
dc.title.alternative | Economic justification of the project of creation of a restaurant industry enterprise (on the example of a karaoke bar) | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бабій І.А. Кваліфікаційна робота.pdf | 639,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Бабій І.А. Реферат.pdf | 316,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.