Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11782
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасалатій, О.А.-
dc.date.accessioned2020-11-10T09:54:30Z-
dc.date.available2020-11-10T09:54:30Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11782-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи на території міста Одеси. Досліджено нормативно-правові засади щодо відкриття пекарні. А також обґрунтовано вибір способу входження в бізнес, організаційно-правової форми та обраної системи оподаткування. Проаналізовано насиченість ринку пекарень в Україні. Проведено оцінку внутрішніх конкурентних переваг пекарень. Розраховано витрати на створення та функціонування пекарень. Прогнозовано прибуток від реалізації проекту та представлено розрахунки економічної ефективності відкриття пекарні. Проаналізовано можливі ризики та запропоновано заходи щодо їх мінімізаціїen_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectвипікання хлібуen_US
dc.subjectринок пекареньen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectбеззбитковістьen_US
dc.subjectbread bakingen_US
dc.subjectbakery marketen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisken_US
dc.subjectbreak-evenen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення пекарніen_US
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of a bakeryen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.