Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11783
Назва: | Економічне обґрунтування проекту створення кафе |
Інші назви: | Economic justification of the project of creation of a cafe |
Автори: | Гайдукевич, А.С. |
Дата публікації: | 2020 |
Ключові слова: | ресторанне господарство кафе заклад харчування проект прибуток витрати ефективність доцільність ризик restaurant hospitality cafe eatery project income expenses efficiency practicability risk |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства, а саме: розглянуто бізнес-ідею започаткування підприємницької діяльності у даній сфері; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні в індустрії ресторанного бізнесу, з урахуванням вимог нормативно-правових актів обґрунтовано вибір організаційно-правової форми бізнесу та системи оподаткування.
Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства у м. Одеса та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного кафе.
Запропоновано проект створення власної справи у галузі ресторанного господарства. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації страв та напоїв. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та шляхи їх мінімізації The work deals with the theoretical aspects of setting up a business in the sphere of restaurant hospitality such as the business idea of starting a business in this area, conditions of business activity in the sphere of restaurant hospitality in Ukraine as well as choosing institutional and legal type of business and the system of tax administration taking into consideration the legal grounds for it. The competitive environment of restaurant hospitality in Odessa came under analysis, inner competitive advantages of starting a cafe were defined. A project of creating a business in the sphere of restaurant hospitality has been offered. The project initial capital was established, current expenses have been calculated, a profit on sale of meals and drinks has been prognosticated. Economic grounds for this project practicability have been made and possible risks and ways of minimising them have been offered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11783 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гайдукевич А.С. Кваліфікаційна робота.pdf | 737,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Гайдукевич А.С. Реферат.pdf | 599,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.