Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11783
Title: Економічне обґрунтування проекту створення кафе
Other Titles: Economic justification of the project of creation of a cafe
Authors: Гайдукевич, А.С.
Issue Date: 2020
Keywords: ресторанне господарство
кафе
заклад харчування
проект
прибуток
витрати
ефективність
доцільність
ризик
restaurant hospitality
cafe
eatery
project
income
expenses
efficiency
practicability
risk
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства, а саме: розглянуто бізнес-ідею започаткування підприємницької діяльності у даній сфері; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні в індустрії ресторанного бізнесу, з урахуванням вимог нормативно-правових актів обґрунтовано вибір організаційно-правової форми бізнесу та системи оподаткування. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства у м. Одеса та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного кафе. Запропоновано проект створення власної справи у галузі ресторанного господарства. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації страв та напоїв. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та шляхи їх мінімізації
The work deals with the theoretical aspects of setting up a business in the sphere of restaurant hospitality such as the business idea of starting a business in this area, conditions of business activity in the sphere of restaurant hospitality in Ukraine as well as choosing institutional and legal type of business and the system of tax administration taking into consideration the legal grounds for it. The competitive environment of restaurant hospitality in Odessa came under analysis, inner competitive advantages of starting a cafe were defined. A project of creating a business in the sphere of restaurant hospitality has been offered. The project initial capital was established, current expenses have been calculated, a profit on sale of meals and drinks has been prognosticated. Economic grounds for this project practicability have been made and possible risks and ways of minimising them have been offered.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11783
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.