Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11783
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГайдукевич, А.С.-
dc.date.accessioned2020-11-10T09:58:26Z-
dc.date.available2020-11-10T09:58:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11783-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного господарства, а саме: розглянуто бізнес-ідею започаткування підприємницької діяльності у даній сфері; досліджуються умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні в індустрії ресторанного бізнесу, з урахуванням вимог нормативно-правових актів обґрунтовано вибір організаційно-правової форми бізнесу та системи оподаткування. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства у м. Одеса та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного кафе. Запропоновано проект створення власної справи у галузі ресторанного господарства. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації страв та напоїв. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та шляхи їх мінімізаціїen_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of setting up a business in the sphere of restaurant hospitality such as the business idea of starting a business in this area, conditions of business activity in the sphere of restaurant hospitality in Ukraine as well as choosing institutional and legal type of business and the system of tax administration taking into consideration the legal grounds for it. The competitive environment of restaurant hospitality in Odessa came under analysis, inner competitive advantages of starting a cafe were defined. A project of creating a business in the sphere of restaurant hospitality has been offered. The project initial capital was established, current expenses have been calculated, a profit on sale of meals and drinks has been prognosticated. Economic grounds for this project practicability have been made and possible risks and ways of minimising them have been offered.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectкафеen_US
dc.subjectзаклад харчуванняen_US
dc.subjectпроектen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectдоцільністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectrestaurant hospitalityen_US
dc.subjectcafeen_US
dc.subjecteateryen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectincomeen_US
dc.subjectexpensesen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectpracticabilityen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення кафеen_US
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of a cafeen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.