Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11786
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончаренко, Я.В.-
dc.date.accessioned2020-11-10T11:20:33Z-
dc.date.available2020-11-10T11:20:33Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11786-
dc.description.abstractУ роботі розглядається можливість започаткування власного бізнесу в Україні в сфері ресторанної справи, а саме: створення ресторану. Розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанної справи та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проект створення ресторану. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проекту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції. В роботі представлено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та заходи щодо їх мінімізаціїen_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the sphere of restaurant business: the business idea of starting a business is considered; the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area is explored. Author analysis the competitive environment in the field of restaurant business and determines the internal competitive advantages of the created business. Author offers the project of creation of restaurant. The initial capital for the project is formed, current expenses are calculated and the profit from the sale of cast and flexible marble is predicted. The feasibility of the project implementation is feasible, the possible risks of the project implementation and the ways of minimizing them are described.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectпослугиen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectціна послугen_US
dc.subjectвимогиen_US
dc.subjectпроектen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectservicesen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectthe price of servicesen_US
dc.subjectrequirementsen_US
dc.subjectdesignen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проекту створення ресторануen_US
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of restauranten_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.