Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11811
Назва: Економічне обґрунтування проекту створення овочесховища
Інші назви: Economic justification of the project of creation of vegetable
Автори: Філонова, В.І.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: плодоовочева продукція
складування
зберігання
промисловий холодильник
проект
ефективність
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні засади щодо започаткування справи у сфері зберігання плодоовочёвої продукції. Проаналізовано ринок плодоовочевої продукції в Україні, способи та методи зберігання фруктів та овочів. Визначено внутрішні конкурентні переваги агро-виробників в бізнесі зі зберігання власної продукції. Розраховано витрати на створення та функціонування промислового холодильнику. Прогнозовано прибуток. Проведено оцінку економічної ефективності проекту. Проаналізовані можливі ризики та заходи щодо їх мінімізації
The work discusses the theoretical bases for starting a business in the field of storage of fruits and vegetables. The market of fruit and vegetable products in Ukraine, ways and methods of storage of fruits and vegetables are analyzed. The internal competitive advantages of agricultural producers in the business of storing their own products are determined. The costs of creating and operating an industrial refrigerator are calculated. The profit is predicted. The economic efficiency of the project has been evaluated. Possible risks and measures to minimize them are analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11811
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.