Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11812
Title: Економічне обґрунтування проекту створення підприємства у сфері торгівлі непродовольчими товарами
Other Titles: Economic justification of the project of creation of a non-food products trading enterprise
Authors: Хіміч, А.Ю.
Issue Date: 2020
Keywords: сфера роздрібної торгівлі непродовольчими товарами
проект
бізнес-ідея
ефективність
ризик
доцільність
the sphere of retail trade in non-food products
business idea
project
efficiency
expediency
risk
Abstract: У роботі розглядається загальна концепція підприємства у сфері торгівлі непродовольчими товарами в Україні, проведена аналітична оцінка діяльності підприємства та досліджено підприємницьке середовище для розвитку малого і середнього бізнесу в Україні. Проаналізовані можливі ризики, проведене прогнозування прибутку від реалізації. Оцінена економічна ефективність проекту. Запропоновано напрями вдосконалення фінансового механізму підтримки розвитку підприємств в Україні. Запропоновані заходи щодо мінімізації ризиків та методи їх зменшення.
The work explores the theoretical aspects of creating a business for the retail trade in non-food products in Ukraine, provides an analytical assessment of enterprise activities and research the business environment for the development of enterprises in Ukraine. The author analyzed the current situation of possible risks and forecast sales profits. The economic efficiency of the project is estimated. The author propose directions for improving the financial mechanism to support enterprise development in Ukraine. Measures to minimize risks and methods to reduce them are proposed.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11812
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хіміч А.Ю. Кваліфікаційна робота.pdf734,46 kBAdobe PDFView/Open
Хіміч А.Ю. Реферат.pdf198,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.