Управління бізнес-стійкістю підприємств на ринку хлібопродуктів

Abstract

В роботі розглянуто теоретичні аспекти управління бізнес-стійкістю підприємств. Побудовано концептуальну модель управління бізнес-стійкістю, яка акцентує увагу на створенні унікальної цінності для споживачів та задоволенні його потреб. Конкретизовано складові бізнес-стійкості підприємства. Обґрунтовано перелік індикаторів для проведення оцінювання бізнес-стійкості підприємств на ринку хлібопродуктів; розроблено модель оцінювання бізнес-стійкості підприємств на ринку хлібопродуктів; удосконалено методи оцінювання стійкості бізнес-процесів та здібностей підприємств на ринку хлібопродуктів; формалізовано розрахунок комплексного показника бізнес-стійкості підприємств; проведено апробацію технології оцінювання бізнес-стійкості на хлібоприймальних підприємствах; розроблено інформаційну модель забезпечення бізнес-стійкості підприємств на ринку хлібопродуктів.
The theoretical aspects of business sustainability management are considered in the work enterprises. A conceptual model of business sustainability management is built, which focuses on creating unique value for consumers and meeting his needs. The components of business sustainability are specified enterprises. The list of indicators for evaluation is substantiated business stability of enterprises in the bakery market; developed a model assessment of business stability of enterprises in the bakery market; improved methods for assessing the sustainability of business processes and capabilities enterprises in the bakery market; formalized the calculation of the complex indicator of business stability of enterprises; the technology was tested assessment of business stability at grain-receiving enterprises; developed information model for ensuring business stability of enterprises in the market bakery products.

Description

Citation

Кузнецова І. О. Управління бізнес-стійкістю підприємств на ринку хлібопродуктів: монографія / І. О. Кузнецова, О. С. Балабаш. – Харків: «Діса плюс», 2020. – 192 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By