Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11839
Title: Мотиватори та демотиватори підвищення конкурентоспроможності персоналу в сучасних умовах
Other Titles: Motivators and demotivators of increasing staff competitiveness in modern conditions
Authors: Као Ань Ліліани
Citation: Као Ань Ліліани Мотиватори та демотиватори підвищення конкурентоспроможності персоналу в сучасних умовах : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра : спец. 051 «Економіка» за освітньою програмою «Управління персоналом та економіка праці» / Ань Ліліани Као; наук. кер. О. Б. Тринчук; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 75 с.
Issue Date: 2020
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: мотиватори
демотиватори
конкурентоспроможність персоналу
фактори мотивації
преміювання
motivators
demotivators
staff competitiveness
motivation factors
bonuses
Abstract: Методи дослідження, які застосовувались в роботі: структурно-логічного аналізу; порівняльний і системний аналіз, економічні, економіко-статистичні; соціологічні; графічно-аналітичний; узагальнюючий. За результатами дослідження запропоновано заходи для підвищення ролі мотиваторів, а саме - змінити тарифну частину заробітної плати в бік її збільшення та підвищити заробітну плату працівникам не тільки на відсоток інфляції, але і в залежності від стажу роботи в даному банку.
Research methods used in the work: structural and logical analysis; comparative and systematic analysis, economic, economic and statistical; sociological; graphic-analytical; generalizing. According to the results of the study, measures are proposed to increase the role of motivators, namely - to change the tariff part of wages to increase it and increase wages not only by inflation, but also depending on the length of service in the bank.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11839
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.