Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11889
Назва: Облік і контроль виробничих запасів (на прикладі АТ «Одесагаз»)
Інші назви: Accounting and control of manufacturing inventories (based on Odessagaz JSC)
Автори: Світличенко, В.В.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: виробничі запаси
облік
складський облік
економічний аналіз
контроль
manufacturing inventories
accounting
warehouse accounting
economic analysis
control
071 облік і оподаткування
кафедра бухгалтерського обліку та аудиту
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти обліку і контролю виробничих запасів підприємства. Проаналізовано нормативно-правову базу з питань обліку і контролю виробничих запасів, наукові праці вітчизняних та зарубіжних вчених у сфері формування, відображення у бухгалтерському обліку, аналізі та контролі відповідної інформації, а також практичний досвід АТ «Одесагаз». Запропоновано графік документообігу з обліку виробничих запасів, створення витягів з розпорядчої документації для працівників, що відповідають за виконання операцій, пов’язаних з рухом виробничих запасів, з ознайомленням із встановленими термінами її подання до бухгалтерії, деталізовано субрахунки для зручності ведення обліку, складання робочих документів для внутрішнього контролю виробничих запасів.
The work deals with the theoretical aspects of the process of formation, accounting and control of the manufacturing inventories. Author analysis the normative legal base on accounting and control manufacturing inventories, scientific works of domestic and foreign scientists connected with the process of manufacturing inventories, accounting, economic analysis and control of manufacturing inventories, also the practical experience of Odessagaz JSC in this field.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11889
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.