Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11907
Назва: Сучасні методи оцінки конкурентоспроможності виноробного підприємства
Інші назви: Modern methods of the competitiveness assessment of the wine-based enterprise
Автори: Бабій, О.М.
Тимченко, К.С.
Babii, O.
Tymchenko, K.
Бібліографічний опис: Бабій О. М. Сучасні методи оцінки конкурентоспроможності виноробного підприємства / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Східноєвропейські дослідження: економіка, освіта і право: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (7-8 червня 2018 року). – Бургас, Болгарія, 2018.
Дата публікації: 2018
Ключові слова: конкурентоспроможність
оцінка конкурентоспроможності
виноробна промисловість
competitiveness
competitiveness assessment
wine industry
тези доповідей
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сучасні методи оцінки конкурентоспроможності виноробних підприємств, відзначено важливість виноробної галузі для національної економіки. Проаналізовано критерії конкурентоспроможності виноробних підприємств, детально розглянуто аналітичний метод оцінки конкурентоспроможності.
Modern methods of assessing the competitiveness of wineries are considered, the importance of the wine industry for the national economy is noted. The criteria of competitiveness of wine enterprises are analyzed, the analytical method of competitiveness assessment is considered in detail.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11907
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.