Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11907
Title: Сучасні методи оцінки конкурентоспроможності виноробного підприємства
Other Titles: Modern methods of the competitiveness assessment of the wine-based enterprise
Authors: Бабій, О.М.
Тимченко, К.С.
Babii, O.
Tymchenko, K.
Citation: Бабій О. М. Сучасні методи оцінки конкурентоспроможності виноробного підприємства / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Східноєвропейські дослідження: економіка, освіта і право: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (7-8 червня 2018 року). – Бургас, Болгарія, 2018.
Issue Date: 2018
Keywords: конкурентоспроможність
оцінка конкурентоспроможності
виноробна промисловість
competitiveness
competitiveness assessment
wine industry
тези доповідей
Abstract: Розглянуто сучасні методи оцінки конкурентоспроможності виноробних підприємств, відзначено важливість виноробної галузі для національної економіки. Проаналізовано критерії конкурентоспроможності виноробних підприємств, детально розглянуто аналітичний метод оцінки конкурентоспроможності.
Modern methods of assessing the competitiveness of wineries are considered, the importance of the wine industry for the national economy is noted. The criteria of competitiveness of wine enterprises are analyzed, the analytical method of competitiveness assessment is considered in detail.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11907
Appears in Collections:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.