Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11908
Назва: | Конкурентоспроможність у системі економічного потенціалу виноробного підприємства |
Інші назви: | Competitiveness in the system of economic potential of a winery |
Автори: | Бабій, О.М. Тимченко, К.С. Babii, O. Tymchenko, K. |
Бібліографічний опис: | Бабій О. М. Конкурентоспроможність у системі економічного потенціалу виноробного підприємства / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Економіка підприємства : сучасні проблеми теорії та практики: матеріали сьомої міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 вересня 2018 р. – Одеса: Атлант, 2018. – С. 31-32. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Атлант |
Ключові слова: | конкурентоспроможність економічний потенціал оцінка конкурентоспроможності виноробна промисловість competitiveness economic potential competitiveness assessment wine industry тези доповідей |
Короткий огляд (реферат): | Автором розглянуто поняття конкурентоспроможості виноробного підприємства, проаналізовано критерії оцінки конкурентоспроможності. Наведено алгоритм оцінювання конкурентоспроможності виноробного підприємства. The author considers the concept of competitiveness of a winery, analyzes the criteria for assessing competitiveness. An algorithm for assessing the competitiveness of a winery is presented. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11908 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Конкурентоспроможність у системі економічного потенціалу виноробного підприємства.pdf | 257,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.