Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11908
Назва: Конкурентоспроможність у системі економічного потенціалу виноробного підприємства
Інші назви: Competitiveness in the system of economic potential of a winery
Автори: Бабій, О.М.
Тимченко, К.С.
Babii, O.
Tymchenko, K.
Бібліографічний опис: Бабій О. М. Конкурентоспроможність у системі економічного потенціалу виноробного підприємства / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Економіка підприємства : сучасні проблеми теорії та практики: матеріали сьомої міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 вересня 2018 р. – Одеса: Атлант, 2018. – С. 31-32.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Атлант
Ключові слова: конкурентоспроможність
економічний потенціал
оцінка конкурентоспроможності
виноробна промисловість
competitiveness
economic potential
competitiveness assessment
wine industry
тези доповідей
Короткий огляд (реферат): Автором розглянуто поняття конкурентоспроможості виноробного підприємства, проаналізовано критерії оцінки конкурентоспроможності. Наведено алгоритм оцінювання конкурентоспроможності виноробного підприємства.
The author considers the concept of competitiveness of a winery, analyzes the criteria for assessing competitiveness. An algorithm for assessing the competitiveness of a winery is presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11908
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.