Конкурентоспроможність у системі економічного потенціалу виноробного підприємства

Анотація

Автором розглянуто поняття конкурентоспроможості виноробного підприємства, проаналізовано критерії оцінки конкурентоспроможності. Наведено алгоритм оцінювання конкурентоспроможності виноробного підприємства.
The author considers the concept of competitiveness of a winery, analyzes the criteria for assessing competitiveness. An algorithm for assessing the competitiveness of a winery is presented.

Опис

Бібліографічний опис

Бабій О. М. Конкурентоспроможність у системі економічного потенціалу виноробного підприємства / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Економіка підприємства : сучасні проблеми теорії та практики: матеріали сьомої міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 вересня 2018 р. – Одеса: Атлант, 2018. – С. 31-32.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються