Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11908
Title: Конкурентоспроможність у системі економічного потенціалу виноробного підприємства
Other Titles: Competitiveness in the system of economic potential of a winery
Authors: Бабій, О.М.
Тимченко, К.С.
Babii, O.
Tymchenko, K.
Citation: Бабій О. М. Конкурентоспроможність у системі економічного потенціалу виноробного підприємства / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Економіка підприємства : сучасні проблеми теорії та практики: матеріали сьомої міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 вересня 2018 р. – Одеса: Атлант, 2018. – С. 31-32.
Issue Date: 2018
Publisher: Атлант
Keywords: конкурентоспроможність
економічний потенціал
оцінка конкурентоспроможності
виноробна промисловість
competitiveness
economic potential
competitiveness assessment
wine industry
тези доповідей
Abstract: Автором розглянуто поняття конкурентоспроможості виноробного підприємства, проаналізовано критерії оцінки конкурентоспроможності. Наведено алгоритм оцінювання конкурентоспроможності виноробного підприємства.
The author considers the concept of competitiveness of a winery, analyzes the criteria for assessing competitiveness. An algorithm for assessing the competitiveness of a winery is presented.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11908
Appears in Collections:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.