Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11914
Назва: Проблемні аспекти підвищення конкурентоспроможності підприємств виноградно-виноробної промисловості в умовах євроінтеграції
Інші назви: Problematic aspects of increasing the competitiveness of the enterprises of the grape and wine industry in the conditions of European integration
Автори: Бабій, О.М.
Тимченко, К.С.
Babii, O.
Tymchenko, K.
Бібліографічний опис: Бабій О. М. Проблемні аспекти підвищення конкурентоспроможності підприємств виноградно-виноробної промисловості в умовах євроінтеграції / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: матеріали дев’ятої міжнар. наук.-практ. конф., 11-12 вересня 2020 р. – Одеса: ФОП Бондаренко М. О., 2020. – С.11-12.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: виноробна галузь
винна продукція
євроінтеграція
конкурентоспроможність
wine industry
wine products
European integration
competitiveness
тези доповідей
Короткий огляд (реферат): Автором розглянуто проблеми, що перешкоджають розвитку виноробної галузі в Україні, а також запропоновано шляхи їх вирішення для формування міжнародної конкурентоспроможності виноробних підприємств.
The author considers the problems that hinder the development of the wine industry in Ukraine, as well as suggests ways to solve them for the formation of international competitiveness of wineries.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11914
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Проблемні аспекти підвищення конкурентоспроможності.pdf486,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.