Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11916
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГерасименко, А.С.-
dc.date.accessioned2020-12-04T11:21:15Z-
dc.date.available2020-12-04T11:21:15Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГерасименко А. С. Товарознавча оцінка асортименту та якості горіхових снеків : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Товарознавство і торговельне підприємництво» / А. С. Герасименко; наук. кер. Т. А. Кунділовська; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 59 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11916-
dc.description.abstractМетою проведення оцінювання споживних властивостей горіхових снеків – горіхових виробів вітчизняного виробництва на основі дослідження споживчих вимог до їх якості.en_US
dc.description.abstractThe purpose of assessing the consumer properties of nut snacks - nut products of domestic production on the basis of a study of consumer requirements for their quality.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університет-
dc.subjectтоварознавче оцінюванняen_US
dc.subjectоцінка асортиментуen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectcommodity evaluationen_US
dc.subjectrange assessmenten_US
dc.subjectqualityen_US
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьen_US
dc.subjectкафедра експертизи товарів та послугen_US
dc.titleТоварознавча оцінка асортименту та якості горіхових снеківen_US
dc.title.alternativeCommodity assessment of the range and quality of nut snacksen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.