Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11917
Назва: Товарознавча характеристика асортименту та оцінка якості чаю чорного байхового
Інші назви: Commodity characteristics of the range and quality assessment of black baikhovi tea
Автори: Герасименко, О.С.
Бібліографічний опис: Герасименко О. С. Товарознавча характеристика асортименту та оцінка якості чаю чорного байхового : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Товарознавство і торговельне підприємництво» / О. С. Герасименко; наук. кер. В. Г. Захарчук; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 68 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: товарознавча характеристика
асортимент
оцінка
якість
commodity characteristics
assortment
rating
quality
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
кафедра експертизи товарів та послуг
Короткий огляд (реферат): Мета випускної роботи є проведення товарознавчої оцінки асортименту чаю чорного байхового, його якості та ідентифікації на основі аналізу споживчих властивостей, органолептичних та фізико-хімічних показників якості й встановлення відповідності правовим і нормативним документам, за комплексом критеріїв якості.
The purpose of the thesis is to conduct a commodity assessment of the range of black baikhovi tea, its quality and identification based on the analysis of consumer properties, organoleptic and physicochemical quality indicators and compliance with legal and regulatory documents, a set of quality criteria.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11917
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.