Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11918
Назва: | Товарознавча оцінка асортименту та якості кисломолочних сирів вітчизняного виробництва |
Інші назви: | Commodity assessment of the range and quality of sour milk cheeses of domestic production |
Автори: | Єрешко, О.І. |
Бібліографічний опис: | Єрешко О. І. Товарознавча оцінка асортименту та якості кисломолочних сирів вітчизняного виробництва : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Товарознавство і торговельне підприємництво» / О. І. Єрешко; наук. кер. Т. А. Кунділовська; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 62 с. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | кисломолочні сири споживання асортимент класифікація товарознавча оцінка якість органолептичні властивості sour milk cheeses consumption assortment classification commodity assessment quality organoleptic properties 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність кафедра експертизи товарів та послуг |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти класифікації кисломолочних сирів. Проаналізовано стан законодавчого й нормативного регулювання в сфері виробництва та обігу кисломолочних сирів.
Досліджено ринок молока і молочних продуктів в Україні. Зазначені інноваційні технології у виробництві кисломолочних сирів. Запропоновано товарознавчі підходи до оцінки якості кисломолочних сирів, обґрунтовано вибір об’єктів товарознавчої оцінки, номенклатуру показників якості. Наведена комплексна оцінка якості зразків кисломолочного сиру. The paper considers the theoretical aspects of the classification of sour milk cheeses. The state of legislative and normative regulation in the sphere of production and circulation of sour milk cheeses is analyzed. The market of milk and dairy products in Ukraine is studied. These innovative technologies in the production of sour milk cheeses. Commodity approaches to assessing the quality of sour milk cheeses are proposed, the choice of objects of commodity assessment, the nomenclature of quality indicators is substantiated. A comprehensive assessment of the quality of sour milk cheese samples is given. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11918 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Єрешко О.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 458,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Єрешко О.І. Реферат.pdf | 272,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.