Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11918
Title: | Товарознавча оцінка асортименту та якості кисломолочних сирів вітчизняного виробництва |
Other Titles: | Commodity assessment of the range and quality of sour milk cheeses of domestic production |
Authors: | Єрешко, О.І. |
Citation: | Єрешко О. І. Товарознавча оцінка асортименту та якості кисломолочних сирів вітчизняного виробництва : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Товарознавство і торговельне підприємництво» / О. І. Єрешко; наук. кер. Т. А. Кунділовська; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 62 с. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | кисломолочні сири споживання асортимент класифікація товарознавча оцінка якість органолептичні властивості sour milk cheeses consumption assortment classification commodity assessment quality organoleptic properties 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність кафедра експертизи товарів та послуг |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти класифікації кисломолочних сирів. Проаналізовано стан законодавчого й нормативного регулювання в сфері виробництва та обігу кисломолочних сирів.
Досліджено ринок молока і молочних продуктів в Україні. Зазначені інноваційні технології у виробництві кисломолочних сирів. Запропоновано товарознавчі підходи до оцінки якості кисломолочних сирів, обґрунтовано вибір об’єктів товарознавчої оцінки, номенклатуру показників якості. Наведена комплексна оцінка якості зразків кисломолочного сиру. The paper considers the theoretical aspects of the classification of sour milk cheeses. The state of legislative and normative regulation in the sphere of production and circulation of sour milk cheeses is analyzed. The market of milk and dairy products in Ukraine is studied. These innovative technologies in the production of sour milk cheeses. Commodity approaches to assessing the quality of sour milk cheeses are proposed, the choice of objects of commodity assessment, the nomenclature of quality indicators is substantiated. A comprehensive assessment of the quality of sour milk cheese samples is given. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11918 |
Appears in Collections: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Єрешко О.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 458,45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Єрешко О.І. Реферат.pdf | 272,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.