Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11918
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄрешко, О.І.-
dc.date.accessioned2020-12-04T11:58:40Z-
dc.date.available2020-12-04T11:58:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЄрешко О. І. Товарознавча оцінка асортименту та якості кисломолочних сирів вітчизняного виробництва : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Товарознавство і торговельне підприємництво» / О. І. Єрешко; наук. кер. Т. А. Кунділовська; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 62 с.-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11918-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти класифікації кисломолочних сирів. Проаналізовано стан законодавчого й нормативного регулювання в сфері виробництва та обігу кисломолочних сирів. Досліджено ринок молока і молочних продуктів в Україні. Зазначені інноваційні технології у виробництві кисломолочних сирів. Запропоновано товарознавчі підходи до оцінки якості кисломолочних сирів, обґрунтовано вибір об’єктів товарознавчої оцінки, номенклатуру показників якості. Наведена комплексна оцінка якості зразків кисломолочного сиру.en_US
dc.description.abstractThe paper considers the theoretical aspects of the classification of sour milk cheeses. The state of legislative and normative regulation in the sphere of production and circulation of sour milk cheeses is analyzed. The market of milk and dairy products in Ukraine is studied. These innovative technologies in the production of sour milk cheeses. Commodity approaches to assessing the quality of sour milk cheeses are proposed, the choice of objects of commodity assessment, the nomenclature of quality indicators is substantiated. A comprehensive assessment of the quality of sour milk cheese samples is given.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університет-
dc.subjectкисломолочні сириen_US
dc.subjectспоживанняen_US
dc.subjectасортиментen_US
dc.subjectкласифікаціяen_US
dc.subjectтоварознавча оцінкаen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectорганолептичні властивостіen_US
dc.subjectsour milk cheesesen_US
dc.subjectconsumptionen_US
dc.subjectassortmenten_US
dc.subjectclassificationen_US
dc.subjectcommodity assessmenten_US
dc.subjectqualityen_US
dc.subjectorganoleptic propertiesen_US
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьen_US
dc.subjectкафедра експертизи товарів та послугen_US
dc.titleТоварознавча оцінка асортименту та якості кисломолочних сирів вітчизняного виробництваen_US
dc.title.alternativeCommodity assessment of the range and quality of sour milk cheeses of domestic productionen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Єрешко О.І. Кваліфікаційна робота.pdf458,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Єрешко О.І. Реферат.pdf272,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.