Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11960
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРеутова, А.А.-
dc.date.accessioned2020-12-10T12:46:43Z-
dc.date.available2020-12-10T12:46:43Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11960-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження в роботі є процес формування та забезпечення міжнародної конкурентоспроможності продукції підприємств харчової галузі на прикладі ПрАТ «Одеський консервний завод» . У роботі розглядаються сутність та специфіка конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості, визначаються фактори, що впливають на міжнародну конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості та методи її оцінки. Надано загальну техніко-економічну характеристику ПрАТ «Одеський консервний завод». Проаналізовано фактори впливу на міжнародну конкурентоспроможність підприємства, здійснено аналіз рівня міжнародної конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Одеський консервний завод». Запропоновано рекомендації щодо підвищення ефективності збуту продукції ПрАТ «Одеський консервний завод», розроблено шляхи щодо підвищення конкурентних переваг продукції продукції ПрАТ «Одеський консервний завод».en_US
dc.description.abstractBachelor's qualification work consists of three sections. The object of the research in the diploma is the process of forming and ensuring the international competitiveness of the food industry enterprises on the example of JSC “Odessa Canning Plant”. The essence and specifics of the competitiveness of food industry products are considered in the diploma, the factors influencing the international competitiveness of the food industry enterprises and methods of estimation one are considered too. The general technical and economic characteristics of JSC «Odessa Canning Plant» are given in the diploma. The factors of influence on the international competitiveness of the enterprise are analyzed, the analysis of the level of international competitiveness of production of JSC “Odessa Canning Plant” is carried out. Recommendations on improving the sales efficiency of products of JSC “Odessa Canning Plant” are offered, and ways to increase the competitive advantages of products of JSC “Odessa Canning Plant” are developed.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectміжнародна конкурентоспроможність продукціїen_US
dc.subjectхарчова галузьen_US
dc.subjectзбутen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectпідвищення ефективностіen_US
dc.subjectПрАТ «Одеський консервний завод»en_US
dc.subjectinternational product competitivenessen_US
dc.subjectfood industryen_US
dc.subjectsalesen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.subjectefficiency improvementen_US
dc.subjectJSC «Odessa Canning Plant»en_US
dc.subject292 міжнародні економічні відносиниen_US
dc.subjectкафедра міжнародних економічних відносинen_US
dc.titleМіжнародна конкурентоспроможність продукції підприємств харчової галузі (на прикладі ПрАТ «Одеський консервний завод»)en_US
dc.title.alternativeInternational competitiveness of food industry products ( on the example of JSC "Odessa Canning Plant")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реутова А.А. Кваліфікаційна робота.pdf202,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Реутова А.А. Реферат.pdf235,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.