Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12008
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тодорова, Ю.І. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-15T08:48:05Z | - |
dc.date.available | 2020-12-15T08:48:05Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12008 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи на території міста Одеси. Досліджено нормативно-правові засади щодо відкриття кафе-пекарні. А також обґрунтовано вибір способу входження в бізнес, організаційно-правової форми та обраної системи оподаткування. Проаналізовано насиченість ринку ресторанного бізнесу на території міста Одеси. Проведено оцінку внутрішніх конкурентних переваг підприємства. Розраховано витрати на створення та функціонування кафе-пекарні. Спрогнозовано прибуток від реалізації проекту та представлено розрахунки економічної ефективності відкриття кафе-пекарні. Проаналізовано можливі ризики та запропоновано заходи щодо їх мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | The theoretical principles of starting of an own business in the city of Odesa considered in the work. The regulatory and legal principles concerning the opening of a café-bakery have been explored. It also substantiates the choice of the way to enter the business, the legal form of organization and the chosen taxation system. The saturation of restaurant business in Odesa city is analyzed. The internal competitive advantages of the enterprise are estimated. The creation and operation costs of a café-bakery are calculated. The profit from project implementation is projected. The calculations of economic efficiency of opening of a café-bakery are presented. The possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | кафе-пекарня | en_US |
dc.subject | бізнес-ідея | en_US |
dc.subject | проект | en_US |
dc.subject | прибутковість | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | café-bakery | en_US |
dc.subject | business idea | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | profitability | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність | en_US |
dc.subject | кафедра економіки, права та управління бізнесом | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проекту створення кафе-пекарні | en_US |
dc.title.alternative | Economic justification of the project of creation of a cafe-bakery | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тодорова Ю.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 808,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Тодорова Ю.І. Реферат.pdf | 413,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.