Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12022
Title: | Формування конкурентних переваг морського порту |
Other Titles: | Formation of competitive advantages of the seaport |
Authors: | Бєлік, Є.А. |
Issue Date: | 2020 |
Keywords: | конкуретноспроможність конкурентні переваги морські порти чорноморський басейн SNW-аналіз EFAS-аналіз вагоноопрокидувач competitiveness competitive advantages seaports Black Sea basin SNW analysis EFAS analysis LPS wagon tipper 073 менеджмент кафедра менеджменту |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління формуванням конкурентих переваг морського порту. Проведено аналіз особливості функціонування морських портів. Шляхом порівняння проведено оцінку конкурентів за кількісними та якісними показниками. Виявлені сильні та слабкі сторонни діяльності підприємства за допомогою SNW-аналізу та EFAS-аналізу. Запропоновані заходи з прискорення процесу вивантежння, які підвищять конкурентоспроможності морського порту. Thesis consists of two chapters. Object of study is state enterprise Sea Commercial Port "South". The qualifying paper considers the theoretical aspects of management of formation of competitive advantages of the seaport. The analysis of features of functioning of seaports is carried out. By comparison, the evaluation of competitors by quantitative and qualitative indicators was carried out separately. Identifying a number of strengths and weaknesses using SNW analysis and EFAS analysis. Measures are proposed to accelerate the process of depopulation, which will increase the competitiveness of the seaport. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12022 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бєлік Є.А. Кваліфікаційна робота.pdf | 586,75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Бєлік Є.А. Реферат.pdf | 401,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.