Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12101
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДжавров, Є.В.-
dc.date.accessioned2020-12-28T13:40:56Z-
dc.date.available2020-12-28T13:40:56Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12101-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти засобу розміщування, як елементу індустрії туризму та специфіка обслуговування в готелях малої місткості. . Проаналізовано виробничу діяльність та процес надання готельних послуг в засобі розміщення туристів малої місткості «Де Волан». . Запропоновано впровадити програму лояльності клієнтів та був розроблений комплекс заходів щодо вдосконалення організації надання послуг в готельному підприємстві «Де Волан».en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical of aspects accommodation as an element of the tourism industry and specifics of servicing in small hotels. Author analysis manufacturing activities and the process of providing hotel services in the De Volan small accommodation facility.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectзасіб розміщення малої місткостіen_US
dc.subjectнадання послугen_US
dc.subjectпрограма лояльностіen_US
dc.subjectмаркетингові комунікаціїen_US
dc.subjectlow capacityen_US
dc.subjectservice deliveryen_US
dc.subjectloyalty programen_US
dc.subjectmarketing communicationsen_US
dc.subject242 туризмen_US
dc.subjectкафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесуen_US
dc.titleОрганізація надання послуг в засобах розміщення туристів малої місткостіen_US
dc.title.alternativeOrganization of provision of services for tourists in accommodation facilities of small capacityen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Джавров Є.В. Кваліфікаційна робота.pdf534,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Джавров Є.В. Реферат.pdf455,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.