Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12131
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВишневська, О.С.-
dc.date.accessioned2020-12-30T07:58:28Z-
dc.date.available2020-12-30T07:58:28Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12131-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти формування собівартості продукції на промисловому підприємстві. Розглянуто сутність та основні фактори, що впливають на формування собівартості продукції підприємства, методи визначення собівартості продукції та основні шляхи зниження собівартості продукції на промисловому підприємстві. Проаналізовано господарську діяльність підприємства ПрАТ «Болградський виноробний завод» по основним техніко-економічним показникам діяльності. Проаналізовано собівартість продукції ПрАТ «Болградський виноробний завод» та виявлені фактори, що суттєво впливають на її зростання. Запропоновано шляхи зниження собівартості продукції на підприємстві ПрАТ «Болградський виноробний завод». В роботі виявлені основні напрямки зниження собівартості продукції підприємства та запропоновано знизити собівартість продукції за рахунок впровадження нової лінії по виробництву вина та за рахунок проведення нових енергоємних процесів.en_US
dc.description.abstractThe paper considers the theoretical aspects of the formation of the cost of production at an industrial enterprise. The essence and the basic factors influencing formation of prime cost of production of the enterprise, methods of definition of prime cost of production and the basic ways of decrease in prime cost of production at the industrial enterprise are considered. The economic activity of the enterprise PJSC "Bolgrad Winery" is analyzed according to the main technical and economic indicators of activity. The cost of production of PJSC "Bolgrad Winery" is analyzed and the factors that significantly affect its growth are identified. Ways to reduce the cost of production at the enterprise PJSC "Bolgrad Winery" are proposed. The paper identifies the main directions of reducing the cost of production of the enterprise and proposes to reduce the cost of production through the introduction of a new line for wine production and through new energy-intensive processes.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectсобівартістьen_US
dc.subjectпродукціяen_US
dc.subjectвиробництвоen_US
dc.subjectенергоаудитen_US
dc.subjectenterpriseen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.subjectprime costen_US
dc.subjectproductionen_US
dc.subjectproductionen_US
dc.subjectenergy auditen_US
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьen_US
dc.subjectкафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльностіen_US
dc.titleШляхи зниження собівартості продукції підприємства (на прикладі ПрАТ "Болградський виноробний завод")en_US
dc.title.alternativeWays to reduce the cost of production of the enterprise (on the example of PJSC" Bolgrad Winery ")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.