Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12139
Назва: Шляхи підвищення прибутку підприємства ( на прикладі ПрАТ «ПІК»)
Інші назви: Ways to increase the profit of the enterprise (on the example of PJSC " PIK ")
Автори: Козюра, Л.Б.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: прибуток підприємства
ефективність діяльності
фактори
резерви
аналіз фінансових результатів
собівартість продукції
profit of the enterprise
efficiency of activity
factors
reserves
analysis of financial results
cost of production
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти прибутку підприємства та об’єктивну необхідність його підвищення; види прибутку та методи його розрахунку. Проаналізовано основні техніко-економічні показники діяльності ПрАТ «ПІК» та динаміка прибутку даного підприємства, виявлені чинники, що вплинули на зміну прибутку в ПрАТ «ПІК». Запропоновано заходи, спрямовані на підвищення прибутковості діяльності ПрАТ «ПІК» та збільшення обсягу прибутку досліджуваного підприємства
The work deals with the theoretical aspects of profit and the objective necessity of its increase are investigated; types of profits and methods of its calculation. Author analysis of the main technical and economic indicators of PJSC " PIK " and the dynamics of the company's profit, revealed the factors that influenced the change of profit in PJSC " PIK ". Proposed measures aimed at increasing the profitability of PJSC " PIK " and increasing the profit of the investigated enterprise.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12139
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Козюра Л.Б. Кваліфікаційна робота.pdf404,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Козюра Л.Б. Реферат.pdf282,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.