Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12160
Назва: Внутрішньовиробничі резерви підвищення ефективності господарської діяльності ТОВ «Молочний дім»
Інші назви: Internal production reserves to increase the efficiency of economic activity of LLC «Milk House»
Автори: Пішта, А.Е.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: ефективність
продуктивність праці
фондовіддача
оборотність обігових коштів
собівартість продукції
рентабельність
економічна ефективність заходів
строк окупності капітальних вкладень
efficiency
productivity
return on assets
working capital turnover
cost of production
profitability
economic efficiency of measures
payback period of capital investments
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження резервів підвищення ефективності діяльності промислового підприємства. Проаналізовано ефективність використання виробничих ресурсів ТОВ «Молочний дім» (включаючи персонал, основні виробничі фонди та обігові кошти підприємства), динаміка узагальнюючих показників ефективності господарської діяльності підприємства з 2015 по 2018 рік. Запропоновано низка конкретних рекомендацій щодо підвищення ефективності діяльності ТОВ «Молочний дім»; обґрунтована економічна доцільність впровадження заходу щодо збільшення терміну зберігання сиру.
The paper discusses the theoretical aspects of the study of reserves to improve the efficiency of an industrial enterprise. The analysis of the efficiency of use of production resources of LLC «Milk House» (including personnel, fixed assets and working capital of the enterprise), the dynamics of generalized indicators of the effectiveness of economic activity of the enterprise from 2015 to 2018. A number of specific recommendations are proposed to improve the performance of LLC «Milk House»; substantiated the economic feasibility of introducing measures to increase the shelf life of cheese.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12160
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пішта А.Е. Кваліфікаційна робота.pdf356,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Пішта А.Е. Реферат.pdf234,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.