Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12162
Назва: Фактори та шляхи зниження собівартості продукції (на прикладі ПрАТ «ВО Одеський консервний завод)
Інші назви: Ways of reducing the cost of production of the enterprise (for example, PJSC «Odessa cannery»)
Автори: Мельниченко, І. А.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: собівартість продукції
кошторис витрат
калькуляції
зниження витрат
cost of production
cost estimate
costing
cost reduction
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти собівартості продукції, класифікацію витрат, особливості формування собівартості продукції Проаналізовано основні техніко економічні показники фінансово-господарчої діяльності динаміку собівартості продукції, структуру собівартості продукції. Запропоновано заходи, впровадження яких дозволить знизити собівартість продукції.
The work deals with the theoretical aspects cost of production, classification of costs, features of formation of cost of production. Author analysis: main technical and economic indicators of financial and economic activity, the dynamics of the cost of production, the structure of the cost of production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12162
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.