Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12163
Title: Шляхи підвищення прибутку підприємства (на прикладі ПрАТ «Ізмаїльський виноробний завод»)
Other Titles: Ways to increase the company's profit (on the example of PJSC" Izmail Winery ")
Authors: Медуха, Г.В.
Issue Date: 2020
Keywords: підприємство
валовий прибуток
рентабельність продукції
чистий прибуток
продуктивність праці
enterprise
gross profit
product profitability
net profit
labor productivity
076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність
кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Abstract: У роботі розглядаються теоретико-методологічні засади аналізу формування прибутку на підприємстві. Автором розглянуто поняття прибутку та основи його формування на підприємстві, класифікацію видів прибутку на підприємстві та основні резерви підвищення прибутку на виноробному підприємстві. Проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «Ізмаїльський виноробний завод» за три роки по основним техніко-економічним показникам, проаналізовано показники прибутку на досліджуваному підприємстві, а також проведений факторний аналіз прибутку на підприємстві. Розглянуто резерви підвищення прибутку на досліджуваному підприємстві. Запропоновано шляхи підвищення прибутку на досліджуваному підприємстві ПрАТ «Ізмаїльський виноробний завод»: за рахунок автоматизації процесів переробки вторинної сировини виноробства та за рахунок впровадження інноваційної продукції (натуральних виноградних соків).
enterprise are considered in the work. The author considers the concept of profit and the basis of its formation at the enterprise, the classification of types of profit at the enterprise and the main reserves of profit increase at the winery. The economic activity of PJSC "Izmail Winery" for three years on the main technical and economic indicators is analyzed, the indicators of profit at the researched enterprise are analyzed, and also the factor analysis of profit at the enterprise is carried out. The reserves of profit increase at the researched enterprise are considered. Ways to increase profits at the studied enterprise of PJSC "Izmail Winery" are proposed: due to the automation of the processing of secondary raw materials of winemaking and due to the introduction of innovative products (natural grape juices).
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12163
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Медуха Г.В. Реферат.pdf369,43 kBAdobe PDFView/Open
Медуха Г.В. Кваліфікаційна робота.pdf458,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.