Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12291
Назва: | Шляхи адаптації сфери гостинності до наслідків CОVІD-19 |
Інші назви: | Ways to adapt the hospitality industry to the consequences of COVID-19 |
Автори: | Шикіна, О.В. Ремігайло, І.Ю. Shykina, O. Remigailo, I. |
Бібліографічний опис: | Шикіна О. В. Шляхи адаптації сфери гостинності до наслідків CОVІD-19 / О. В. Шикіна, І. Ю. Ремігайло // Туризм у ХХІ столітті: виклики та реаґування : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Київ, 2020. – C. 78-80. |
Дата публікації: | 2020 |
Ключові слова: | сфера гостинності готельне господарство CОVІD-19 наслідки пандемії криза hospitality hospitality COVID-19 the effects of the pandemic the crisis тези доповідей |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглянуто шляхи адаптації сфери гостинності до наслідків CОVІD-19. Наведено основні заходи, що можуть допомогти готельному господарству вийти з кризису пандемії. Розглянуто приклади Hilton, Ribas Hotel Group, Chroma Hospitality. The paper considers ways to adapt the hospitality industry to the consequences of COVID-19. The main measures that can help the hotel industry to overcome the pandemic crisis are listed. Examples of Hilton, Ribas Hotel Group, Chroma Hospitality are considered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12291 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шляхи адаптації сфери гостинності до наслідків CОVІD-19.pdf | 1,61 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.