Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12291
Title: | Шляхи адаптації сфери гостинності до наслідків CОVІD-19 |
Other Titles: | Ways to adapt the hospitality industry to the consequences of COVID-19 |
Authors: | Шикіна, О.В. Ремігайло, І.Ю. Shykina, O. Remigailo, I. |
Citation: | Шикіна О. В. Шляхи адаптації сфери гостинності до наслідків CОVІD-19 / О. В. Шикіна, І. Ю. Ремігайло // Туризм у ХХІ столітті: виклики та реаґування : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Київ, 2020. – C. 78-80. |
Issue Date: | 2020 |
Keywords: | сфера гостинності готельне господарство CОVІD-19 наслідки пандемії криза hospitality hospitality COVID-19 the effects of the pandemic the crisis тези доповідей |
Abstract: | У роботі розглянуто шляхи адаптації сфери гостинності до наслідків CОVІD-19. Наведено основні заходи, що можуть допомогти готельному господарству вийти з кризису пандемії. Розглянуто приклади Hilton, Ribas Hotel Group, Chroma Hospitality. The paper considers ways to adapt the hospitality industry to the consequences of COVID-19. The main measures that can help the hotel industry to overcome the pandemic crisis are listed. Examples of Hilton, Ribas Hotel Group, Chroma Hospitality are considered. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12291 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шляхи адаптації сфери гостинності до наслідків CОVІD-19.pdf | 1,61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.