Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12291
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorРемігайло, І.Ю.-
dc.contributor.authorShykina, O.-
dc.contributor.authorRemigailo, I.-
dc.date.accessioned2021-01-21T07:50:52Z-
dc.date.available2021-01-21T07:50:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШикіна О. В. Шляхи адаптації сфери гостинності до наслідків CОVІD-19 / О. В. Шикіна, І. Ю. Ремігайло // Туризм у ХХІ столітті: виклики та реаґування : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Київ, 2020. – C. 78-80.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12291-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто шляхи адаптації сфери гостинності до наслідків CОVІD-19. Наведено основні заходи, що можуть допомогти готельному господарству вийти з кризису пандемії. Розглянуто приклади Hilton, Ribas Hotel Group, Chroma Hospitality.en_US
dc.description.abstractThe paper considers ways to adapt the hospitality industry to the consequences of COVID-19. The main measures that can help the hotel industry to overcome the pandemic crisis are listed. Examples of Hilton, Ribas Hotel Group, Chroma Hospitality are considered.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectсфера гостинностіen_US
dc.subjectготельне господарствоen_US
dc.subjectCОVІD-19en_US
dc.subjectнаслідки пандеміїen_US
dc.subjectкризаen_US
dc.subjecthospitalityen_US
dc.subjecthospitalityen_US
dc.subjectCOVID-19en_US
dc.subjectthe effects of the pandemicen_US
dc.subjectthe crisisen_US
dc.subjectтези доповідейen_US
dc.titleШляхи адаптації сфери гостинності до наслідків CОVІD-19en_US
dc.title.alternativeWays to adapt the hospitality industry to the consequences of COVID-19en_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шляхи адаптації сфери гостинності до наслідків CОVІD-19.pdf1,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.