Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12415
Title: Стратегічні напрями підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу на прикладі ресторану «di Mare»
Other Titles: Strategic directions for improving the quality of service in the restaurant business (for example, the restaurant "di Mare")
Authors: Мостова, К.А.
Citation: Мостова К. А. Стратегічні напрями підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу на прикладі ресторану «di Mare» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за магістерською програмою «Управління готельним та ресторанним бізнесом» / К. А. Мостова; наук. кер. Г. К. Бедрадіна; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 102 с.
Issue Date: 2020
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: якість
якість обслуговування
конкурентоспроможність
підприємство ресторанного бізнесу
латентний показник
програма заходів
індекс прибутковості
quality
quality of service
competitiveness
restaurant business enterprise
latent indicator
program of measures
profitability index
241 «Готельно-ресторанна справа»
кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Abstract: Об'єктом дослідження - є процес підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу. У першому розділі проведено дослідження теоретико-методичних засад якості обслуговування, розкрити особливості підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу. У другому розділі визначено організаційно-економічну характеристику ресторану «di Mare»,зроблено таксономічний аналіз основних показників оцінювання якості обслуговування в ресторанах міста Одеси. У третьому розділі визначені стратегічні напрями підвищення якості обслуговування в ресторані, запропоновано програму заходів щодо підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного бізнесу, доведено що рекомендовані заходи є економічно мотивованими.
The object of study is the process of improving the quality of service in the restaurant business. The first section includes an analysis of the research of theoretical and methodical bases of quality of service, reveals features of increase of quality of service of restaurant business enterprises. The second section determines the organizational and economic characteristics of the "di Mare" restaurant and performs a taxonomic analysis of the basic indicators of an estimation of quality of service in restaurants of the city of Odessa. The third section identifies strategic areas for improving the quality of service in restaurants, proposes a program of measures to improve the quality of service in the restaurant business, and proves that the recommended measures are economically motivated.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12415
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мостова К.А. Кваліфікаційна робота.pdf798,54 kBAdobe PDFView/Open
Мостова К.А. Реферат.pdf370,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.