Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12416
Назва: | Маркетингові стратегії розвитку кафе-кондитерської «180о» |
Інші назви: | Marketingstrategiesforthedevelopmentofacafe-confectionery "180°" |
Автори: | Стойка, Х.І. |
Бібліографічний опис: | Стойка Х. І. Маркетингові стратегії розвитку кафе-кондитерської «180о» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за магістерською програмою «Управління готельним та ресторанним бізнесом» / Х. І. Стойка; наук. кер. О. Л. Михайлюк; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 73 с. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | маркетингові стратегії нормативно-правова база нейромаркетинг маркетингова політика ресторанне господарство маркетинговий план баланс стратегії розвитку пандемія організаційний та фінансовий план рентабельність marketing strategies regulatoryframework neuromarketing marketing policy publiccatering marketingplan balance development strategies pandemic organizational and financial plan profitability 241 «Готельно-ресторанна справа» кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються науково-теоретичні підходи щодо формування стратегії управління якістю послуг, маркетингові стратегії у сфері громадського харчування, нормативно-правова база сфери громадського харчування, сучасний стан і перспективи розвитку сфери харчування в Україні і регіоні. Проаналізовано сучасний стан і перспективи розвитку сфери харчування в Україні і регіоні. Запропоновано перспективи розвитку сфери харчування в Україні і регіоні, організаційни й та фінансовий стан кафе-кондитерської «180о» та обся греалізації продукції підприємства, розрахувано бюджет проєкту та витрати на реалізацію окремих завдань. The paper considers scientific and theoretical approaches to the formation of service quality management strategy, marketing strategies in the field of catering, regulatory framework for catering, the current state and prospects for the development of nutrition in Ukraine and the region. The current state and prospects of food development in Ukraine and the region are analyzed. Prospects for the development of food in Ukraine and the region, the organizational and financial condition of the cafe-confectionery "180o" and the volume of sales of the enterprise, the project budget and costs for the implementation of individual tasks. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12416 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стойка Х.І. Кваліфікаційна робота.pdf | 347,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Стойка Х.І. Реферат.pdf | 178,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.