Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12417
Title: Організаційно-економічні аспекти використання франчайзингу у ресторанному бізнесі (на прикладі ресторану «Мафія»)
Other Titles: Executive and economical aspects of using franchising regarding restaurant business (for example, the restaurant "Mafia")
Authors: Фроленкова, М.О.
Citation: Фроленкова М. О. Організаційно-економічні аспекти використання франчайзингу у ресторанному бізнесі» (на прикладі ресторану «Мафія») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за магістерською програмою «Управління готельним та ресторанним бізнесом» / М. О. Фроленкова; наук. кер. С. С. Галасюк; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 81 с.
Issue Date: 2020
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: франчайзинг
організаційно-економічні аспекти
ресторанне господарство
ресторан
ефективність
franchising
executive and economic aspects
restaurant economy
restaurant
efficiency
241 «Готельно-ресторанна справа»
кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Abstract: Об’єкт дослідження – процес функціонування підприємств ресторанного господарства. Предмет дослідження – сукупність теоретичних та практичних аспектів, пов’язаних з можливістю удосконалення функціонування ресторану «Мафія» у складі франчайзингової мережі. Метою є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на вдосконалення функціонування ресторану «Мафія» за умови використання франчайзингу. У роботі розглянуто сутність, особливості, переваги та недоліки використання франчайзингу закладами ресторанного господарства, досліджено організаційно-економічні аспекти використання франчайзингу в ресторанному бізнесі України на прикладі ресторану «Мафія» (м. Маріуполь). Проаналізовано динаміку виробничо-економічної діяльності ресторану «Мафія» за три роки. За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження наведених заходів. Проаналізована їх ефективність, враховуючи прибуток та витрати на впровадження заходів. Досліджено ефективність послуги «Гастро-вечеря».
The object of the research is the process of functioning the restaurants. The subject of the research is the theoretical and practical aspects related to the possibility of more sophisticated function of the Mafia restaurant at the warehouse of the franchise net. The aim of the work is to develop of practical recommendations for executive and economical character, which are tailored to the thoroughly functioning of the restaurant "Mafia" for talking about franchising. The work analyzes, special features, re-entrances and shortcomings in franchising with mortgages from the restaurant industry, as well as executive and economical aspects of franchising in the restaurant business of Ukraine on the application to the restaurant "Mafia" Analyzed the dynamics of the work and economic performance of the Mafia restaurant for three years. Based on the results of the follow-up, the technical expertise in the guided visits was formed. It analyzes its efficiency, taking into account the profit for the costs of implementing measures. Study efficiency of the service "Gastro-dinner".
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12417
Appears in Collections:Факультет міжнародної економіки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.