Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12417
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФроленкова, М.О.-
dc.date.accessioned2021-02-23T09:52:57Z-
dc.date.available2021-02-23T09:52:57Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФроленкова М. О. Організаційно-економічні аспекти використання франчайзингу у ресторанному бізнесі» (на прикладі ресторану «Мафія») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за магістерською програмою «Управління готельним та ресторанним бізнесом» / М. О. Фроленкова; наук. кер. С. С. Галасюк; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 81 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12417-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – процес функціонування підприємств ресторанного господарства. Предмет дослідження – сукупність теоретичних та практичних аспектів, пов’язаних з можливістю удосконалення функціонування ресторану «Мафія» у складі франчайзингової мережі. Метою є розробка та обґрунтування практичних рекомендацій організаційно-економічного характеру, спрямованих на вдосконалення функціонування ресторану «Мафія» за умови використання франчайзингу. У роботі розглянуто сутність, особливості, переваги та недоліки використання франчайзингу закладами ресторанного господарства, досліджено організаційно-економічні аспекти використання франчайзингу в ресторанному бізнесі України на прикладі ресторану «Мафія» (м. Маріуполь). Проаналізовано динаміку виробничо-економічної діяльності ресторану «Мафія» за три роки. За результатами дослідження сформульована доцільність впровадження наведених заходів. Проаналізована їх ефективність, враховуючи прибуток та витрати на впровадження заходів. Досліджено ефективність послуги «Гастро-вечеря».en_US
dc.description.abstractThe object of the research is the process of functioning the restaurants. The subject of the research is the theoretical and practical aspects related to the possibility of more sophisticated function of the Mafia restaurant at the warehouse of the franchise net. The aim of the work is to develop of practical recommendations for executive and economical character, which are tailored to the thoroughly functioning of the restaurant "Mafia" for talking about franchising. The work analyzes, special features, re-entrances and shortcomings in franchising with mortgages from the restaurant industry, as well as executive and economical aspects of franchising in the restaurant business of Ukraine on the application to the restaurant "Mafia" Analyzed the dynamics of the work and economic performance of the Mafia restaurant for three years. Based on the results of the follow-up, the technical expertise in the guided visits was formed. It analyzes its efficiency, taking into account the profit for the costs of implementing measures. Study efficiency of the service "Gastro-dinner".-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectфранчайзингen_US
dc.subjectорганізаційно-економічні аспектиen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectfranchisingen_US
dc.subjectexecutive and economic aspectsen_US
dc.subjectrestaurant economyen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subject241 «Готельно-ресторанна справа»en_US
dc.subjectкафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесуen_US
dc.titleОрганізаційно-економічні аспекти використання франчайзингу у ресторанному бізнесі (на прикладі ресторану «Мафія»)en_US
dc.title.alternativeExecutive and economical aspects of using franchising regarding restaurant business (for example, the restaurant "Mafia")en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.