Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12491
Назва: Аналіз асортименту та товарознавча експертиза рослинних олій
Інші назви: Assortment analysis and commodity examination of vegetable oils
Автори: Афанасьєв, О.В.
Бібліографічний опис: Афанасьєв О. В. Аналіз асортименту та товарознавча експертиза рослинних олій : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за магістерською програмою «Експертиза товарів та послуг» / О. В. Афанасьєв; наук. кер. Т. А. Кунділовська; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 75 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: товарознавча експертиза
якість
рослинні олії
асортимент
споживчі переваги
відповідність маркування
органолептична оцінка
commodity examination
quality
vegetable oils
range
consumer preferences
conformity of labeling
organoleptic assessment
076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
кафедра експертизи товарів та послуг
Короткий огляд (реферат): В роботі досліджено класифікацію та властивості рослинних олій, законодавче та нормативне регулювання безпечності та якості рослинних олій. Проаналізовано стан ринку рослинних олій в Україні та визначено основних виробників олій. Досліджено виробничий та торговельний асортимент рослинних олій. Розроблено алгоритм дослідження споживчих переваг з метою обґрунтування вибору зразків рослинних олій для проведення їх товарознавчої експертизи. Проведено комплексну товарознавчу експертизу зразків соняшникової олії за показниками споживчих переваг: відповідністю та достовірністю маркування, станом сертифікації, органолептичними властивостями.
The paper investigates the classification and properties of vegetable oils, legislative and regulatory regulation of safety and quality of vegetable oils. The state of the vegetable oil market in Ukraine is analyzed and the main oil producers are identified. The production and trade assortment of vegetable oils is investigated. An algorithm for the study of consumer preferences has been developed to substantiate the choice of samples of vegetable oils for their commodity examination. A comprehensive commodity examination of sunflower oil samples on the indicators of consumer preferences: compliance and reliability of labeling, certification status, organoleptic properties.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12491
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.