Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12501
Назва: | Маркетингові комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу на прикладі «Cafe Forty Five» (ФОП «Денисов В.В.») |
Інші назви: | Marketing communications in the management of restaurant businesses on the example of» Cafe Forty Five» (FOP «Denisov VV») |
Автори: | Андреєва, В.Ш. |
Бібліографічний опис: | Андрєєва В. Ш. Маркетингові комунікації в управлінні підприємствами ресторанного бізнесу на прикладі «Cafe Forty Five» (ФОП «Денисов В.В.») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 075 «Маркетинг» за магістерською програмою «Стратегічний маркетинг» / В. Ш. Андрєєва; наук. кер. Н. В. Смирнова; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 112 с. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | маркетинг маркетингова діяльність маркетингове середовище маркетингові комунікації комплекс маркетингу економічний ефект ресторанний бізнес marketing marketing activity marketing environment marketing communications marketing complex economic effect restaurant business 075 «Маркетинг» кафедра маркетингу |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні аспекти маркетингових комунікацій сутність
та складові елементи маркетингових комунікацій, основні етапи формування системи
маркетингових комунікацій, сучасні маркетингові комунікації в управлінні
підприємствами ресторанного бізнесу.
Проаналізовано профіль маркетингового маркетингового середовища і
ефективність використання маркетингових комунікацій рестораном «Cafe Forty Five».
Запропоновано наступні заходи удосконалення елементів маркетингових
комунікацій підприємства ресторанного господарства: прийняття участі в
Міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH,
RestaurantExpo, професійний майданчик семінарів «INREST FORUM’21»; рекламна
кампанія щодо формування і підтримки сприятливого іміджу ресторану «Cafe Forty
Five»; впровадження сучасного рішення маркетингових комунікацій за допомогою
використання QR- коду; генерація трафіку з соціальних мереж і тематичних ресурсів. Qualification work consists of three sections. The object of the study is the system of marketing communications in the management of the restaurant business "Cafe Forty Five". The paper considers the theoretical aspects of marketing communications, the essence and components of marketing communications, the main stages of formation of the system of marketing communications, modern marketing communications in the management of restaurant business. The profile of the marketing environment and the effectiveness of the use of marketing communications by the restaurant "Cafe Forty Five" are analyzed. The following measures to improve the elements of marketing communications of the restaurant business are proposed: participation in the International Expoforum of restaurant and hotel business and cleaning FoReCH, RestaurantExpo, professional platform of seminars "INREST FORUM'21"; advertising campaign to form and maintain a favorable image of the restaurant "Cafe Forty Five"; introduction of a modern solution of marketing communications through the use of QR-code; generation of traffic from social networks and thematic resources. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12501 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет міжнародної економіки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Андреєва В.Ш. Кваліфікаційна робота.pdf | 265,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Андреєва В.Ш. Реферат.pdf | 204,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.