Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12528
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКім, А.А.-
dc.date.accessioned2021-03-09T12:09:10Z-
dc.date.available2021-03-09T12:09:10Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКім А. А. Інноваційні технології управління ресторанним бізнесом : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 073 «Менеджмент» за магістерською програмою «Менеджмент організацій» / А. А. Кім; наук. кер. І. О. Кузнецова; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 67 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12528-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні основи технології управління в системі суб’єктів бізнесу. Визначено компоненти та складові інноваційних рішень в ресторанному бізнесі. Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу та виявлено основні фактори, які впливають на розвиток ресторанного бізнесу під час пандемії. Проаналізовано інноваційні можливості розвитку ресторанного бізнесу та обґрунтовано інноваційний напрям розвитку сервісу доставки ресторану, та доцільність інноваційної технології безконтактних розрахунків за QR-кодом.en_US
dc.description.abstractThe paper considers the basics of management technology in the system of business entities. The components and components of innovative solutions in the restaurant business are defined. Analyze trends in the restaurant business and identify the main factors influencing the development of the restaurant business during a pandemic. Analyze the innovative opportunities for the development of the restaurant business and justify the innovative direction of development of the restaurant delivery service, and the feasibility of innovative technology of contactless payments by QRcode.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectсистема управлінняen_US
dc.subjectметод релевантних витратen_US
dc.subjectризик-факториen_US
dc.subjectбезконтактні розрахункиen_US
dc.subjectQR-кодen_US
dc.subjectmanagement systemen_US
dc.subjectinnovation managementen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectthe method of pairwise comparisonsen_US
dc.subjectthe method of relevant costsen_US
dc.subjectrisk factorsen_US
dc.subjectcontactless paymentsen_US
dc.subjectQR-codeen_US
dc.subject073 «Менеджмент»en_US
dc.subjectкафедра менеджменту організаційen_US
dc.titleІнноваційні технології управління ресторанним бізнесомen_US
dc.title.alternativeInnovative technologies of restaurant business managementen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кім А.А. Кваліфікаційна робота.pdf452,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Кім А.А. Реферат.pdf443,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.