Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12537
Title: | Формування конкурентних переваг крюїнгового підприємства на засадах сучасних технологій управління |
Other Titles: | Formation of competitive advantages of the crewing company on the basis of modern management technologies |
Authors: | Щука, В.С. |
Citation: | Щука В. С. Формування конкурентних переваг крюїнгового підприємства на засадах сучасних технологій управління : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 073 «Менеджмент» за магістерською програмою «Менеджмент організацій» / В. С. Щука; наук. кер. Ю. В. Карпенко; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 75 с. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | конкурентна перевага ринок послуг крюінга карта потоку створення цінності аналіз видів та наслідків відмовлень competitive advantages service market of crewing value creation map analysis of the types and consequences of the refusal 073 «Менеджмент» кафедра менеджменту організацій |
Abstract: | У роботі досліджена сутність поняття "конкурентна перевага", вивчено класифікацію його конкурентних переваг. Проаналізовано ринок послуг крюінга України з використанням методу п’яти конкурентних сил М. Портера. Обґрунтовано та розроблено заходи щодо формування конкурентних переваг ТОВ "СТМА". The master thesis investigates the concept of the term «competitive advantages», studies the classification of the advantages. Author analyzed service market of crewing in Ukraine using the method of five competitive forces of M. Porter. Author substantiated and developed measures to form competitive advantages of the LLC «STMA». |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12537 |
Appears in Collections: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Щука В.С. Кваліфікаційна робота.pdf | 194,98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Щука В.С. Реферат.pdf | 260,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.