Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12552
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФарамазова, В.Н.-
dc.date.accessioned2021-03-12T12:24:32Z-
dc.date.available2021-03-12T12:24:32Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФарамазова В. Н. Перспективи розвитку кластерів гастрономічного туризму в Одеському регіоні : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 242 «Туризм» за магістерською програмою «Економіка та організація туристичної діяльності» / В. Н. Фарамазова; наук. кер. І. В. Давиденко; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 97 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12552-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження - процеси, явища і фактори формування кластерів гастрономічного туризму в Одеському регіоні. У роботі розглянуто види та особливості гастрономічного туризму, сутність поняття кластерів, проаналізовані пропозиції гастрономічних турів в Одеському регіоні, особливості моделі організації кластерів гастрономічного туризму. Проаналізовано сферу гастрономічного туризму в Одеському регіоні, світовий досвід створення туристичних кластерів, розроблена модель кластеру гастрономічного туризму в регіоні також проаналізовані рекомендації щодо підвищення результативності кластерів гастрономічного туризму. Запропоновано механізм розробки моделі кластеру гастрономічного туризму в Одеському регіоні та обґрунтуванні заходи для розвитку запропонованого кластеру.en_US
dc.description.abstractDifferent types and peculiarities of tourism, the meaning of clusters concept, and offers of gastronomic tours in the Odessa region and main features of model clusters formation of gastronomic tourism have been under research of the present paper. The sphere of gastronomic tourism in the Odessa region and the world experience of tourist clusters foundation are highlighted; the cluster model of gastronomic tourism in the region has been worked out; recommendations as to the efficiency increase of gastronomic tourism clusters have been analyzed. The cluster model of gastronomic tourism in the Odessa region has been suggested and reasonably developed measures of the offered cluster grounded.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectтуризмen_US
dc.subjectгастрономічний туризмen_US
dc.subjectкластерen_US
dc.subjectкластерна модельen_US
dc.subjectорганізація діяльностіen_US
dc.subjectтуристичний продуктen_US
dc.subjecttourismen_US
dc.subjectgastronomic tourismen_US
dc.subjectclusteren_US
dc.subjectcluster modelen_US
dc.subjectorganization of activityen_US
dc.subjecttourist producten_US
dc.subject242 «Туризм»en_US
dc.subjectкафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесуen_US
dc.titleПерспективи розвитку кластерів гастрономічного туризму в Одеському регіоніen_US
dc.title.alternativeOdessa region clusters development prospects of gastronomic tourismen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.