Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12552
Назва: Перспективи розвитку кластерів гастрономічного туризму в Одеському регіоні
Інші назви: Odessa region clusters development prospects of gastronomic tourism
Автори: Фарамазова, В.Н.
Бібліографічний опис: Фарамазова В. Н. Перспективи розвитку кластерів гастрономічного туризму в Одеському регіоні : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 242 «Туризм» за магістерською програмою «Економіка та організація туристичної діяльності» / В. Н. Фарамазова; наук. кер. І. В. Давиденко; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 97 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: туризм
гастрономічний туризм
кластер
кластерна модель
організація діяльності
туристичний продукт
tourism
gastronomic tourism
cluster
cluster model
organization of activity
tourist product
242 «Туризм»
кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. Об’єкт дослідження - процеси, явища і фактори формування кластерів гастрономічного туризму в Одеському регіоні. У роботі розглянуто види та особливості гастрономічного туризму, сутність поняття кластерів, проаналізовані пропозиції гастрономічних турів в Одеському регіоні, особливості моделі організації кластерів гастрономічного туризму. Проаналізовано сферу гастрономічного туризму в Одеському регіоні, світовий досвід створення туристичних кластерів, розроблена модель кластеру гастрономічного туризму в регіоні також проаналізовані рекомендації щодо підвищення результативності кластерів гастрономічного туризму. Запропоновано механізм розробки моделі кластеру гастрономічного туризму в Одеському регіоні та обґрунтуванні заходи для розвитку запропонованого кластеру.
Different types and peculiarities of tourism, the meaning of clusters concept, and offers of gastronomic tours in the Odessa region and main features of model clusters formation of gastronomic tourism have been under research of the present paper. The sphere of gastronomic tourism in the Odessa region and the world experience of tourist clusters foundation are highlighted; the cluster model of gastronomic tourism in the region has been worked out; recommendations as to the efficiency increase of gastronomic tourism clusters have been analyzed. The cluster model of gastronomic tourism in the Odessa region has been suggested and reasonably developed measures of the offered cluster grounded.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12552
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.