Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1259
Title: Стабілізація діяльності підприємства за допомогою застосування фінансово-кредитних інструментів
Other Titles: Стабилизация деятельности предприятия посредством применения финансово-кредитных инструментов
Stabilization of activity of the enterprise through the use of financial instruments
Authors: Волчек, Р.М.
Волчек, Р.Н.
Volchek, R.
Citation: Волчек Р. М. Стабілізація діяльності підприємства за допомогою застосування фінансово-кредитних інструментів / Р. М. Волчек // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / голов. ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2009. – Вип. 36. – С. 27-32.
Issue Date: 2009
Publisher: Одеський державний економічний університет
Keywords: фінансово-кредитні інструменти
аналітичне забезпечення
функціональна стратегія
варіанти фінансування діяльності підприємства
финансово-кредитные инструменты
аналитическое обеспечение
функциональная стратегия
варианты финансирования деятельности предприятия
financial credit instruments
analytical support
functional strategy
financing options activity of the enterprise
Abstract: Проведено порівняльний аналіз ефективності оперативного, фінансового лізингу та банківського кредитування купівлі устаткування для підприємств харчової промисловості. Надано рекомендації, впровадження яких дозволить стабілізувати діяльність харчових підприємств завдяки використанню фінансового лізингу та банківського кредитування.
Проведен сравнительный анализ эффективности оперативного, финансового лизинга и банковского кредитования покупки оборудования для предприятий пищевой промышленности. Даны рекомендации, внедрение которых позволит стабилизировать деятельность пищевых предприятий благодаря использованию финансового лизинга и банковского кредитования.
There was carried out comparative analysis of efficiency of operative, financial leasing and bank’s crediting for equipment purchase for enterprises of the food industry. Recommendations are given, introduction of which will make possible to stabilize activity of food enterprises thanks to use of financial leasing and bank’s creating.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1259
Appears in Collections:Випуск 36
Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.